Η πιο μεγάλη  χορευτική οικογένεια της πόλης, ο Χορευτικός  ΄Ομιλος Τρικάλων,  πιο δυναμικός και πιο δημιουργικός από ποτέ, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα παλιά και τα νέα μέλη για μια χρονιά… πολλά υποσχόμενη  !!!

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν πολύ δημιουργική  για τον Χ.Ο.Τ. και αυτό του δίνει τη δύναμη και την όρεξη να συνεχίσει και φέτος πιστά το έργο του και να παρασύρει τους πάντες στο χορό ! Φιλοσοφία του, να μείνει πιστός και αυθεντικός στην παράδοση, να μεταδώσει τον πολιτιστικό μας πλούτο με τον καλύτερο τρόπο σε μικρούς και μεγάλους, υπενθυμίζοντας πως το κομμάτι αυτό δε θα σβήσει ποτέ !

Οι εγγραφές στα τμήματα του Χ.Ο.Τ. άρχισαν και η νέα αίθουσα στην Ιπποκράτους 10, περιμένει μικρούς και μεγάλους για μια ακόμη συναρπαστική ΧΟΤ χρονιά .Μέσα από ένα ευχάριστο κλίμα διδασκαλίας, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και παιδαγωγικές μεθόδους μάθησης του χορού και σε ένα καλαίσθητο, ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν, να διασκεδάσουν, να γυμναστούν και να γνωρίσουν  από κοντά τη μαγεία του χορού.

Με τη σφραγίδα του επαγγελματισμού και της αφοσίωσης  των χοροδιδασκάλων  Μάνου Παναγιώτη και της Κάτιας-Νανάς Μάνου δεν μπορεί να μην είναι άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για το Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων, αλλά και μια χρονιά προβολής της πόλης μας . Ο Χ.Ο.Τ. και φέτος θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει επάξια τα Τρίκαλα, τόσο τηλεοπτικά, μέσα από την εκπομπή « Στην Υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία 7 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, αλλά και με τη συμμετοχή του σε φεστιβάλ τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, όπως κάνει από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. Από την άλλη, η ατζέντα του Χ.Ο.Τ. μας επιφυλάσσει σπουδαίες και πρωτοποριακές παραστάσεις για τη χρονιά που έρχεται που πρόκειται να αναβαθμίσουν κι άλλο το πολιτιστικό πεδίο των Τρικάλων.

Ραντεβού δίνει ο Χ.Ο.Τ. με τα παλιά και τα νέα μέλη των παραδοσιακών τμημάτων του για ενήλικες:

 Τμήμα Προχωρημένων  4ετών και άνω(Παραστάσεων) Δευτέρα-Τετάρτη 9 – 10.30 

Τμήμα Προχωρημένων  (2) Τρίτη – Πέμπτη  7 – 8 μμ

Τμήμα 2ετών-3ετών  (Ημιπροχωρημένων) Τρίτη – Πέμπτη  8 – 9.15 μμ

Τμήμα  Αρχαρίων (Πρωτοετών) Τρίτη – Πέμπτη 9.15 – 10.30 μμ

Για τα παιδικά  και  εφηβικά τμήματα όλων των ηλικιών και επιπέδων

Κάθε Σάββατο από τις 10.30 πμ. έως το απόγευμα του Σαββάτου

Πάντα στις πιο προσιτές τιμές της πόλης !

Ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών, καθώς και για τα υπόλοιπα τμήματα του ΧΟΤdance ( Μοντέρνος, Σύγχρονος, Jazz Χορός,Zumba, Hatha yoga, Yoga για εγκύους,Pilates, Θεατρικό Εργαστήρι) που λειτουργούν στις σχολές του Χ.Ο.Τ. :

Ιπποκράτους 10 και Μαυροκορδάτου 7 και στα τηλέφωνα :

24315 50893 – 24310 77798 – 6973 817097 – 6975 208711