Από σήμερα και για 38 ημέρες η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπά στα Τρίκαλα και στον Μύλο των Ξωτικών. Για 5η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας ανοίγει τις πύλες τους για να υποδεχτεί τους επισκέπτες στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για φέτος, προγραμματίζονται 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Η δωρεάν είσοδος, προστίθεται, στο πάρκο αλλά και η συμμετοχή στις δραστηριότητες ενισχύουν τη δυναμική της εκδήλωσης που συνεχώς αυξάνεται.
Αυτό φάνηκε στην περσινή επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τις 995.000!
Οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τον Άη Βασίλη σε ένα μαγευτικό νησί, τη σταρένια Νεράιδα και τους παράξενους φουρναραίους, το δεντροταχυδρομείο, το κάστρο των ιπποτών της Playmobil, το εργαστήρι γνώσης των ξωτικών, το εργαστήρι ζωγραφικής προσώπου με πραγματική σοκολάτα, το αγαπημένο σε όλους εργαστήρι face painting, το εργαστήρι αναρρίχησης, το εργαστήρι μανιταριών κ.α.
Η επίσημη τελετή έναρξης, με παρουσιαστή τον τρικαλινό ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, είναι προγραμματισμένη αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα. Την έναρξη του καινούριου Μύλου θα κηρύξει ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει το συγκρότημα Otherview. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η μαγνητοσκόπηση της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο.