Σε μια εποχή που θεωρείται… δύσκολη για τους πολιτικούς και που ο κόσμος δείχνει ολοένα και μεγαλύτερη αποστροφή για αυτά που συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας πείθει.

Πραγματοποιεί συνέχεια πολιτικές ομιλίες και μάλιστα παρουσία πλήθους κόσμου. Έχοντας να επιδείξει ένα σημαντικό έργο στο σύντομο πέρασμά του από το Υπουργείο Ανάπτυξης αναλύει τα δεδομένα και αισιοδοξεί για το μέλλον. Το απόγευμα της Τρίτης περιόδευσε σε Αγιόφυλλο, Ασπροκκλησιά και Χρυσομηλιά.  «Δύναμή μου είστε εσείς» τόνισε ο Υπουργός «και η παρουσία σας εδώ επιβεβαιώνει την αισιοδοξία μου για την εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου. Δεν υπολειπόμαστε καθόλου απ’ το ΣΥΡΙΖΑ πιστέψτε με. Εδώ θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη. Να αφήσουμε κατά μέρος τις όποιες πικρίες, τα όποια λάθη και τις όποιες παραλείψεις έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και να δώσουμε την ευκαιρία στο κόμμα της Ν.Δ., την μοναδική αξιόπιστη πολιτική δύναμη του τόπου, να κυβερνήσει για τα επόμενα χρόνια».

«Φίλες και φίλοι» κατέληξε  «η μάχη της 25ης Ιανουαρίου  είναι κρίσιμη από κάθε άποψη. Η χώρα δεν έχει περιθώρια για πισωγυρίσματα. Καλείται η βάση της Ν.Δ. να συσπειρωθεί και να δώσει την νίκη στην παράταξη».