Μέχρι και άλογα μπήκαν στην κλήρωση του Ιππικού Συλλόγου  Τρικάλων, για δεύτερη συνεχή χρονιά . Τα άλογα ήταν προσφορά του ξενοδοχείου ''ΝΤΙΝΑ'' το πρώτο και το δεύτερο από το ''κέντρο ψηφιακής εκτύπωσης Αντωνίου, DIGITAL-PRINT''  τα οποία κέρδισαν ο Στέλιος Αλεξίου και ο Σπύρος Πλεξίδας . Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε η Κατερίνα Κατσούλη όπου αντιστοιχούσε σε ένα χαλινό αλόγου από το σαγματοποιείο Ιωάννη Ζάχου στην Καρδίτσα και ένα ιππόσαγμα από ARGY'S  ART στην Γεωργιανή Βέροιας!!! 
Μετά την Ευλογία της πίτας από τον π. Παναγιώτη Μίχο ακολούθησε ένα  μεσημεριανό, στην ταβέρνα  «Θράκα» στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, για τα μέλη και τους φίλους του ''Βουκεφάλα''.

Στην ορχήστρα συμμετείχαν οι:Άρης Ντίνας (τραγούδι, μέλος Ι.Σ),Ξενοφών Τσιούνης (τραγούδι), Σπύρος Γκουζιώτης (τραγούδι), Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Ράπτης Μιχάλης(κλαρίνο), Δήμητρα Καλλιάρα (κανονάκι-τραγούδι), Άρης Γκουζιώτης (αρμόνιο), Στέργιος Παππάς (κιθάρα, μέλος ΙΣ), Κώστας Κατσόγιαννος (μπουζούκι-λαούτο-τραγούδι), Γιώργος Ντίνας (κρουστά, μέλος Ι.Σ), Δημήτρης Σιαναβέλης (τραγούδι), ΜίλτοςΚρανιάς (μπουζούκι-λαούτο-τραγούδι, πρόεδρος Ι.Σ).

Το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου ευχαριστεί τους παραπάνω φίλους για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στην ετήσια αυτή εκδήλωση. «Υγεία σε όλους για το 2015 μα και ''καβάλα στο άλογο'' για όλους» ήταν οι ευχές του Δ.Σ από το στόμα του προέδρου κου Μίλτου Κρανιά!

Επόμενη δραστηριότητα του Ι.Σ είναι ο εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων(προστάτες Ι.Σ) το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο facebook ΙΠΠΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ