Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων της ΚΝΕ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση της  νέας έκδοσης των θέσεων του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, όπως την επιμελήθηκε το Τμήμα ενάντια στα Ναρκωτικά της ΚΕ του ΚΚΕ . Η νέα έκδοση φέρνει τον τίτλο «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις - Αγώνα Ρήξη Ανατροπή για νέα κοινωνία σοσιαλιστική». Αλλά και με αφορμή τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται μέσα στο διήμερο 25-26 Ιούνη με σκοπό την ανάδειξη της θέσης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Ταυτόχρονα στη συνέντευξη τύπου του ΚΚΕ  και της ΚΝΕ δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί και η τρέχουσα επικαιρότητα και οι εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση κυβέρνησης- δανειστών. Όπως ειπώθηκε, μεταξύ άλλων, «η νέα συμφωνία που επίκειται αυτές τις μέρες να υπογραφεί, θα είναι εξίσου αντιλαϊκή με τις προηγούμενες, είναι επώδυνη, προβλέπει μέτρα βάρβαρα για τον λαό μας». Για το θέμα αυτό μάλιστα σήμερα διοργανώνεται συλλαλητήριο, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Για το θέμα των ναρκωτικών ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο  το διήμερο εκδηλώσεων στο Τζαμί (θεατράκι). Αύριοο στις 9.30 θα παρουσιαστεί συλλογική εργασία μαθητών …ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά και εκδήλωση με θέμα « Συζητάμε την διέξοδο από τον ατομικό δρόμο, αναδεικνύουμε τη θέση μας για τον αθλητισμό».

Θα μιλήσει ο Γίωργος Καϊκης , μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ . Και θα ακολουθήσει πάρτι!».