Την αγωνία του για την πορεία και το μέλλον της χώρας  εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Κώστας Σκρέκας επανέλαβε ότι «εδώ που φτάσαμε πρέπει πάση θυσία να επιτευχθεί συμφωνία. Ακόμη και μια κακή συμφωνία θα είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία, η οποία θα γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω».

Ο κ. Κ. Σκρέκας προέτρεψε τα μέλη της Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «να καθίσουν κάτω και να δούνε που είμαστε σήμερα, να δούνε τι περιθώρια έχουμε και να προχωρήσουμε σε συμφωνία. Να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα. Το ομολογούν και οι ίδιοι πια ότι ακόμη και το e-mail  Χαρδούβελη ήταν πιο ανώδυνο απ’ αυτά που εκείνοι σήμερα μας παρουσιάζουν».

«Εμείς» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «παραλάβαμε μια χώρα στο χείλος του γκρεμού και με έστω σκληρά, έστω άδικα μέτρα παραδώσαμε μια χώρα που άρχιζε να βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Και σήμερα μένουν οι συνταξιούχοι να αγωνιούν κάθε 25 του μήνα για το αν θα πληρωθούν ή όχι, να έχουν αυτή την αγωνία. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι».

Ο κ. Κ. Σκρέκας αναρωτήθηκε «αν ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε ότι η κατάσταση ήταν αυτή που είναι για να τάζει και να υπόσχεται 12 εκ. € παροχές;... Έχουμε μια Κυβέρνηση η οποία κυβερνά 5 μήνες, σχεδόν μισό χρόνο και ακόμη πορεύεται σαν αντιπολίτευση. Ο κόσμος σήμερα θέλει λύσεις, αυτό και τίποτα άλλο... Επιτέλους ας κυβερνήσουν, να στηρίξουν τον ιδιωτικό τομέα, να δώσουν ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες και να μην νοιάζονται μόνο για την τακτοποίηση της κομματικής τους πελατείας, όπως για παράδειγμα ο Κατρούγκαλος».