Μήνυμα συνέχισης του αγώνα έστειλαν από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία των Τρικάλων) εκατοντάδες διαδηλωτές, εργαζόμενοι απεργοί της Εργατικής Πρωτομαγιάς, νέοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και γυναίκες που διαδήλωσαν με  τις σημαίες του ΠΑΜΕ, τιμώντας την 1η Μάη, τους νεκρούς της εργατικής τάξης, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ανειρήνευτη πάλη με το κεφάλαιο. Μαζική ήταν, επίσης, και η συμμετοχή αυτοαπασχολούμενων και  ΕΒΕ με το μπλοκ της ΠΑΣΕΒΕ , καθώς και αγροτών με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη». Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετικό δελτίο Τύπου της Γραμματείας του ΠΑΜΕ «η απεργιακή συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί με χαιρετισμούς από το Χρήστο Κούτσικο , μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ και τον Αποστόλη Θωμόπουλο, πρόεδρο της Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη», οι οποίοι τόνισαν την  ανάγκη να χτιστεί μια δυνατή και πλατιά λαϊκή συμμαχία των εργατών και υπαλλήλων με τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Η κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από το Γιώργο Λιατίφη, μέλος της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ και αντιπρόεδρο του πανελλαδικού σωματείου εργαζομένων στη ΦΑΓΕ.

Με το τέλος της συγκέντρωσης ξεκίνησε πορεία  στους δρόμους της πόλης  με κατάληξη την πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς. Εκεί έγινε κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο του Εργάτη, που δεσπόζει στην πλατεία, από σωματεία (όπως του Σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, των μισθωτών Λογιστών,  του Συνδικάτου Οικοδόμων,  των συνταξιούχων του ΙΚΑ) , το ΠΑΜΕ , την ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη», την ΠΑΣΕΒΕ, το Σύλλογο Γυναικών Τρικάλων(μέλος της ΟΓΕ), την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας(ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) , την Επιτροπή Ειρήνης  Τρικάλων,  τις  Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ  της ΚΝΕ.

Απεργιακή συγκέντρωση διοργάνωσε το ΠΑΜΕ και στην πόλη της Καλαμπάκα. Με παρουσία δεκάδων εργαζομένων, ανέργων, γυναικών , συνταξιούχων και ΕΒΕ . Στη συγκέντρωση μίλησε ο Λεωνίδας Κεραμίδας, εκπαιδευτικός του ΠΑΜΕ και ο Γιώργος Χαντζιάρας μέλος του ΔΣ των ΕΒΕ Καλαμπάκας».