Σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης  για την οποία πρωτίστως ευθύνεται η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ.,έχουμε ένα ακόμη δείγμα της περιβόητης «αριστερής ηθικής».
Την ώρα που η ανεργία στους νέους αγγίζει το 60% και η κυβέρνηση προχωρά το ληστρικό νομοσχέδιο του ασφαλιστικού, ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α «φροντίζει» για το μέλλον της οικογένειάς του, διορίζοντάς τους σε κυβερνητικές θέσεις.Είναι τέτοιο το θράσος του, που μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, αντί να λογοδοτήσουν τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Τσίπρας που συνυπέγραψε τους διορισμούς, φρόντισε να επιτεθεί με έναν λίβελο, που τελικά είχε στόχο την κοινή γνώμη και τους πολίτες.
Το «κοινωνικό πρόσωπο» της λαϊκίστικης αριστερής κυβέρνησης αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά. Παρότι κανείς δεν τους χρωστάει τίποτα, οι δήθεν «αγώνες» εξαργυρώνονται με θέσεις στο δημόσιο. Την ώρα που μισθοί και συντάξεις περικόπτονται, η κυβέρνηση φροντίζει να σκορπά άπλετο κρατικό χρήμα στους δικούς της ανθρώπους.
Οι διορισμοί και τα ρουσφέτια στα «ροζ παιδιά» το μόνο που κάνουν είναι να φέρνουν όλο και πιο κοντά στο τέλος της, την πιο καταστροφική κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα.
ΟΝΝΕΔ Τρικάλων