Καθημερινά συνεχίζονται οι επαφές του υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ και πρώην Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη με πολίτες, περιοδεύοντας σε χωριά, ως επικεφαλής κλιμακίου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Στις επαφές του με τους πολίτες ο κ. Βλαχογιάννης καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούνε αυτή τη φορά τη Ν.Δ, να επιλέξουν τους ικανούς που θα οδηγήσουν τη χώρα και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης και θα την βγάλουνε από την ύφεση. Να μην ψηφίσουν αυτή τη φορά με οργή και θυμό όπως κάνανε στις εκλογές του Ιανουαρίου, να μην εξαπατηθούν και πάλι από τα ψέμματα του κ. Τσίπρα. 

“Ότι έχει πει ο κ. Τσίπρας απεδείχθη ένα μεγάλο ψέμα, ενώ και οι επιλογές του σε πρόσωπα σε καίριες κυβερνητικές θέσεις ήταν λανθασμένες κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος. Υπέγραψαν ένα νέο μνημόνιο το χειρότερο από όλα, την ώρα που η χώρα ήταν έτοιμη να βγει από την κρίση και να παρθούν πιο ελαστικά μέτρα για τους πολίτες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέτυχε παταγωδώς. Αυτή τη φορά δεν πρέπει να σας εξαπατήσουν και πάλι με ψέμματα και υποσχέσεις. Δώστε τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να κυβερνήσει τη χώρα για να υπάρξει σταθερότητα, να υπάρχει η σιγουριά στους πολίτες ότι μένουμε εντός Ευρώπης, να ξεκινήσει και πάλι η αγορά να κινείται και να είστε σίγουροι ότι η Ελλάδα θα ξαναβρεί το δρόμο της ως ένα ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.