Μεγάλη η συμμετοχή στη στην εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας και καταγραφής ως δότες του μυελού των οστών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων. Η πρωτοβουλία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς προσήλθαν εθελοντές, , οι οποίοι ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος του σχολείου. Η προσέλευση αυτή  δείχνει ότι υπάρχει ανταπόκριση στο αίτημα για ανθρώπινη συμμετοχή, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι κανείς  εθελοντής  δεν ενεργεί για την αναγνώριση  και τις περγαμηνές αλλά οδηγείται από αυτό που η ψυχή του λέει πως είναι σωστό.
Η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Άννα Μπέλτσιου, εκ μέρους όλων, ευχαριστεί και δημοσίως προσωπικά όλους  τους αιμοδότες και εθελοντές δότες μυελού για την προσφορά τους, αφού η προσέλευση τους ήταν  πραγματικά συγκινητική. Επίσης, ο Σύλλογος ευχαριστεί  την Διευθύντρια και  το προσωπικό  της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άριστη συνεργασία.

Και σημειώνουν τα μέλη του ΔΣ διά της προέδρου σε μήνυμά τους: «”Ευχαριστώ” οφείλουμε και σε κείνους που ήρθαν αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Ελπίζουμε την επόμενη φορά. Η συμμετοχή όλων σας αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ανιδιοτελώς προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και μάλιστα κάτι πολύτιμο που δεν αγοράζεται , όπως είναι το αίμα. Ελπίζουμε  η πράξη αυτή σήμερα να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας».