Μια ιδιαίτερα χρήσιμη ενημέρωση για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Τροχαία Τρικάλων στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, στο Μεγαλοχώρι.

Κλιμάκιο της Τροχαίας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Ι. Τσιώλη , καθώς και τον  κ. Χρ. Τζιμόπουλο και την κα. Π. Βελώνη, κατόπιν πρόσκλησης και στο πλαίσιο της   αναγκαίας πληροφόρησης για την πρόληψη και αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, ενημέρωσαν τους οδηγούς της Ε.Α.Σ. Τρικάλων και της θυγατρικής Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δίνοντας χρήσιμες συμβουλές τόσο για τους ίδιους όσο και για τους αγρότες, που τη δεδομένη χρονική περίοδο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αγροτικές εργασίες. Επίσης, απάντησαν σε ερωτήσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους παραβρισκόμενους, να ενημερωθούν για όλες τις απορίες τους.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Τρικάλων κ. Αχ. Λιούτας ευχαρίστησε τον κ. Τσιώλη και τα μέλη του κλιμακίου για την άρτια ενημέρωση υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχουν αυτού του είδους οι ενημερωτικές συναντήσεις για την πρόληψη και αποφυγή  των τροχαίων ατυχημάτων.