Μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές κλίμα ξεκινούν αύριο οι εκπτώσεις στα Τρίκαλα. Με τα capital control σε ισχύ, την οικονομία σε τέλμα και το μέλλον της χώρας αβέβαιο οι έμποροι καλούν τους καταναλωτές σε αγορές προϊόντων με μειωμένες τιμές.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με τα καταστήματα να ανοίγουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Ωστόσο πάγια θέση του  Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων είναι να μην υποστηριχθεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Επομένως για την  προτεινόμενη από το νόμο πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των θερινών εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 19 Ιουλίου, η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου προς τα μέλη του είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων προτρέπει, όσο αυτό είναι εφικτό, το καταναλωτικό κοινό να εμπιστευτεί και πάλι τις οργανωμένες εμπορικές επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς και όχι το παρεμπόριο.