Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Αστυνομικό Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Την εκδήλωση τίμησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γραβάνης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ζαρχάνης και μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας, ο Γ. Γραμματέας της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γεώργιος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Αχιλλέας Γρηγορίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Τρικάλων κ. Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Αξιωματικοί- Διοικητές Υπηρεσιών και πλήθος τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία συναδέλφων.

Μετά τις ευλογίες του πατέρα Ευάγγελου, ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Τοπικής μας, για τους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και αναφορά σε δραστηριότητες της Τοπικής μας, προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί. Σκοπούς στους οποίους συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των Αστυνομικών και των οικογενειών τους σε Εθνική και Παγκόσμια κλίμακα.

Τέλος, ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη, όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις της Τοπικής μας και παράλληλα ανακοινώθηκε η διοργάνωση εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη, από κοινού  με την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας.

Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και ο «τυχερός» της εκδήλωσης, Αστυνομικός της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», κέρδισε την δωρεάν συμμετοχή του, στο ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη.