Ήταν μια ακόμη ωραία εκδήλωση στα γραφεία της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων ν. Τρικάλων στο πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη στην οποία τα μέλη της ΛΕΔ έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Η έντονη παρουσία και εκπροσώπηση της πολιτείας, τοπικής αυτοδιοίκησης, θεσμικών παραγόντων και φορέων, μαρτυρεί την αναγνώριση του κοινωνικού έργου της εθελοντικής μας οργάνωσης.

Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιδεσιμότατος κ. Γραδούλας Γεώργιος ευλόγησε και ευχήθηκε χρόνια πολλά και υγεία στα μέλη της Λέσχης μας. Παρών πάντα σε όλες μας τις εκδηλώσεις, ο Αιδεσιμότατος και ενεργό μέλος της ΛΕΔ κ. Χρήστος Γιώτας.

Ο πρόεδρος της ΛΕΔ κ. Λουκάς Σκύφτας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε επιγραμματικά στο εθελοντικό έργο και τις δραστηριότητες της Λέσχης και της Ομάδας Διάσωσης.

Τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος και υποσχέθηκε τη στήριξη της πολιτείας. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Τσίγκας, η εκπρόσωπος του Δ. Τρικκαίων κ. Βασιλέα Μητσιάδου, ο εκπρόσωπος του ταξιάρχου διοικητού της ανωτέρας φρουράς Τρικάλων αν/γος των καταδρομών λ. Κούτσιας, ο υποδιευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων κ. Σπηλιόπουλος, ο διοικητής της Πυρ. Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Σπανός, ο διοικητής της Πυρ. Υπηρεσίας Καλαμπάκας κ. Τσιορλίδας, ο υποδιοικητής του ΓΝΤ κ. Μπάρδας.

Ευχές και χαιρετισμούς απεύθυναν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σκρέκας και ο πρώην βουλευτής κ. Ταμήλος.

Η παρουσία των στρατηγών των καταδρομών κ. Τσέλιου πρώην αρχηγός ΓΕΣ και του κ. Γκαγκαστάθη έχει ιδιαίτερη σημασία για τα δραστήρια μέλη μας. Βρέθηκαν ανάμεσα στη μεγάλη μας οικογένεια δύο ειδικοδυναμίτες καταξιωμένοι για την λαμπρή τους καριέρα και την αξιοσύνη τους, εμείς διατηρούμε άσβεστο το καταδρομικό πνεύμα και τα ιδεώδη των Ειδικών Δυνάμεων.