Ένα πρωτόγνωρο ατύχημα σε πολύ γνωστό επιχειρηματία των Τρικάλων και όσα επακολούθησαν στο νοσοκομείο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το trikalaenimerosi.gr.

To βράδυ της Τρίτης εισήχθη στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων ο εν λόγω Τρικαλινός με κομμένο ένα δάχτυλο του χεριού του!

Οι γιατροί διαγιγνώσκοντας τη σοβαρότητα του ακρωτηριασμού, του συνέστησαν να μεταφερθεί επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας για να επιχειρηθεί η συγκόλληση του δαχτύλου. Εκείνος όμως αρνήθηκε και τους ενημέρωσε ότι θα πάει στην Αθήνα, με ελικόπτερο, με δικά του έξοδα. 

Ωστόσο, επειδή, όπως τον ενημέρωσαν, το ελικόπτερο ήθελε περίπου τρεις ώρες για να φτάσει στο νοσοκομείο και η κατάσταση ήταν κρίσιμη, τελικά ο επιχειρηματίας προτίμησε να μεταβεί στην πρωτεύουσα με αυτοκίνητο!

Κωμικοτραγική λεπτομέρεια. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε για την Αθήνα, αλλά σε λίγη ώρα επέστρεψε στο νοσοκομείο και ένας από τους ανθρώπους που συνόδευαν τον επιχειρηματία στην Αθήνα έτρεξε στην ορθοπεδική κλινική: Είχαν ξεχάσει να πάρουν μαζί τους το κομμένο δάκτυλο!!!

Το απόγευμα της Πέμπτης ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα, έστειλε επιστολή στο trikalaenimerosi.gr με αφορμή τη δημοσίευση αυτή.