Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων  της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων  συνεδρίασε την Παρασκευή στις 23-10-2015 και αποφάσισε:
1.Να αποδεχθεί την πρόσκληση της Ομοσπονδίας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.) την Παρασκευή 6-10-2015 για συμμετοχή  στην Αθήνα στην ολομέλεια των πρωτοβάθμιων Συλλόγων  μελών της Ομοσπονδίας .Το Σύλλογό μας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος και ένα μέλος του Δ.Σ.
Τα ζητήματα που αναμένεται να απασχολήσουν τα Δ.Σ. των Συλλόγων είναι οι εξελίξεις γύρω από το Ασφαλιστικό –Συνταξιοδοτικό –μισθολογικό και η μισθοδοσία των Υπαλλήλων των Περιφερειών.
Σε εφαρμογή των αποφάσεων του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  οι Σύλλογοι θα εξετάσουν το συντονισμό και τη δράση για καλύτερη διοργάνωση μαζικών συλλογικών δράσεων.
2.Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέτασε την κατάσταση των οικονομικών του Συλλόγου και της υποχρεώσεις που απορρέουν από το καταστατικό προς την Ομοσπονδία .Για  το σκοπό αυτό θα υλοποιηθεί προηγούμενη απόφαση  σχετικά με τις συνδρομές  των μελών του Συλλόγου
3.Άμεσα να προχωρήσει ο Σύλλογος σε συνέλευση με θέμα την καταστατική τροποποίηση.
4. Να επιδιωχθεί ,με ενημέρωση από το Δ.Σ. προς τους συναδέλφους, η επόμενη καθιερωμένη αιμοδοσία να είναι ακόμη πιο μαζική.
5.Να δοθεί λύση στο ζήτημα των χώρων υγιεινής  από τη Διοίκηση (τουαλέτες κ.λ.π.)
6.Αποφασίσθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου στην απεργία  στις 12-11-2015 που προκήρυξε η  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.