Ευχαριστήρια επιστολή στους ιδιοκτήτες του Ομίλου ΤΥΡΑΣ, κ. Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη, απέστειλε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαριστεί θερμώς του δύο τρικαλινούς, που, με τον εορτασμό 30 ετών από την ίδρυση της εταιρείας, αποφάσισαν να δωρίσουν σημαντικό ποσό. Τα χρήματα θα δοθούν, τόσο στον Δήμο Τρικκαίων, όσο και σε φορείς, οπότε ο κ. Παπαστεργίου υιοθετεί αυτή την κίνηση, ως ισάξια με αυτές από παλαιότερους δωρητές και ευεργέτες της πόλης.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί κ. Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη,

Ενημερώθηκα για την πρόθεσή σας, να προσφέρετε ένα εξαιρετικά σημαντικό ποσό στην τρικαλινή κοινωνία. Μέρος, δε, αυτού, θα οδεύσει στον Δήμο Τρικκαίων, για έργα και ενέργειες προς όφελος των συνδημοτών μας.
Πρόκειται για μια κίνηση που, με αφορμή τα τριάντα χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της ΤΥΡΑΣ, συμπληρώνει όσες δεκάδες ακόμη έχουν γίνει από εσάς, προς τους τρικαλινούς.
Η εταιρία, που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα με βάση το όραμά σας, γιγαντώθηκε στη χώρα μας και πέρασε τα σύνορά της. Ο Όμιλος ΤΥΡΑΣ πλέον έχει καταστεί βασική γαλακτοβιομηχανία, όχι μόνο στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας και συμπληρωματικά την τοπική οικονομία, είτε στο επίπεδο της πρωτογενούς παραγωγής είτε στο επίπεδο των επενδύσεων είτε στο επίπεδο των θέσεων εργασίας.
Εκ μέρους των τρικαλινών πολιτών, σας ευχαριστούμε θερμά.
Συντόμως θα επιδιώξουμε μια συνάντηση, στην οποία θα εξειδικευθούν κι θα καθοριστούν οι όροι της δωρεάς.
Η συγκεκριμένη κίνηση, είναι μια ακόμη, που συνεχίζει τη μακρά αλυσίδα των δωρητών και ευεργετών της πόλης. Σε συνδυασμό με ανάλογες κινήσεις, κι άλλων τρικαλινών πολιτών, διαφαίνεται ότι η μεγαλοψυχία και η προσφορά, αποτελούν συστατικό στοιχείο για τη συλλογική προσπάθεια βελτίωσης των όρων ζωής στον Δήμο μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ