Ο  Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων αποδέχθηκε πρόταση των διοργανωτών και θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών που πραγματοποιείται στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου από 4 – 6/9/2015.

Η χορευτική ομάδα του Χ.Ο.Τ. που θα συμμετέχει στο εν λόγω φεστιβάλ προετοιμάστηκε κατάλληλα από τους χοροδιδασκάλους κκ. Παναγιώτη Μάνο και Κάτια-Νανά Μάνου  και θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορούς της Δυτικής Θράκης.

Ο  Χ.Ο.Τ. ως άξιος πρεσβευτής της λαϊκής μας παράδοσης προβάλλει πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την  πολιτιστική κληρονομιά αφήνοντας άριστες εντυπώσεις όπου κι αν εμφανιστεί από το μικρότερο χωριουδάκι έως τα πέρατα της γης.

Το φεστιβάλ στη Σκιάθο ήταν να πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου αλλά λόγω δημοψηφίσματος αναβλήθηκε για να πραγματοποιηθεί από 4-6 Σεπτεμβρίου 2015. Η αποστολή του Χ.Ο.Τ. πέραν των χορευτικών υποχρεώσεων της θα απολαύσει τις μαγευτικές παραλίες του νησιού καθώς και τα αξιοθέατα του ενώ η διαμονή του σε πολύ καλό ξενοδοχείο στη Σκιάθο. Αρχηγός της αποστολής θα είναι η Ραφαέλλα  Μάνου