Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία Μιχάλης Ταμήλος στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Φίλοι του κόμματος και ψηφοφόροι του έσπευσαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η οποία κατακλύστηκε από κόσμο σε μια ογκωδέστατη συγκέντρωση, λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.

Πριν την ομιλία του προβλήθηκε ένα βίντεο με τη πλούσια κοινοβουλευτική δραστηριότητα του βουλευτή, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η κα. Δήμητρα Κωστόπουλου, μηχανικός του Δήμου Τρικκαίων η οποία και τον προλόγισε.

Στην ομιλία του ο κ. Ταμήλος μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν έχει πρόταση και λύσεις», παρά μόνο τα στελέχη του προβαίνουν σε μια «απέραντη αριστολογία και υποσχέσεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η κυβέρνηση της Ν.Δ., από το 2012 και μετά, λέγοντας ότι «κάναμε τα πάντα για να ματαιώσουμε τη χρεωκοπία.

Λίγοι πίστευαν ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και θυμόμαστε ότι κάποιοι μέσα και έξω από την Ελλάδα στοιχημάτιζαν στην χρεοκοπία !

 Κι όμως τα καταφέραμε!  

Δυόμιση χρόνια μετά, η Ελλάδα, η χώρα που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, δημιούργησε  πλεονάσματα, κατάφερε να μηδενίσει το έλλειμμά της,

να βγει από την ύφεση μετά από έξι χρόνια,

να κάνει μια κοσμογονία μεταρρυθμίσεων,

να ανακτήσει  την αξιοπιστία της.

Σήμερα έχουμε πιάσει τους στόχους για να βγούμε από τα Μνημόνια. Αποκαταστήσαμε μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας μας.

Είμαστε πολύ κοντά  να επιτύχουμε  συμφωνία για την «επόμενη μέρα»,  για να προχωρήσουμε τα επόμενα χρόνια με Σιγουριά και με Ανάπτυξη. Χωρίς  άλλες θυσίες».

Μιλώντας για τη Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς και το κόμμα εγγυώνται ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Σας διαβεβαιώνω ότι η νέα ημέρα θα είναι καλύτερη

Γιατί θα ληφθούν ευνοϊκά μέτρα για την κοινωνία και ειδικά για όσους ζημίωσαν τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόσθηκαν.  

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε σειρά παρεμβάσεων που θα μειώσουν τις επιπτώσεις από τα δυσβάσταχτα μέτρα των προηγουμένων ετών».

Μιλώντας για το νομό Τρικάλων πρόσθεσε ότι «αρκετά έργα θα γίνουν και δια μέσου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων.

 Η κτηνοτροφία θα ενισχυθεί κατά 25% περισσότερο από σήμερα γιατί όλοι αντιλήφθηκαν ότι χωρίς άμεση παρέμβαση δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί κανένας στο κόστος παραγωγής και στις αντίξοες συνθήκες .

Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες ο Νομός Τρικάλων  να αναπτυχθεί ειδικά στον κτηνοτροφικό τομέα,

Χρειάζεται συντονισμένη  συνεργασία των τοπικών φορέων ώστε  να διεκδικήσουμε προγράμματα απευθείας από τις Βρυξέλλες».

Στη συνέχεια μίλησε για το έργο του, την πρώτη θητεία ως βουλευτής δίνοντας «τα πάντα για να βοηθήσω τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

Μου δόθηκε η δυνατότητα να στηρίξω αιτήματα της Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων των Τρικάλων, της Καλαμπάκας της Πύλης.

 Μαζί με σας δώσαμε μάχες για τα δίκαια αιτήματα των πολιτών. Πετύχαμε πολλά και ασφαλώς μπορούμε και πολλά άλλα. Έχουμε την βούληση να πάμε μπροστά όλοι μαζί ενωμένοι. Αφήνουμε κατά μέρος τις προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις και δίνουμε την μάχη της λογικής ενάντια στο παράλογο και στο απρόοπτο.

Δεν θα αφήσουμε να χαθεί η δυνατότητα να τελειώσουμε σε δύο μήνες από το Μνημόνιο .

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η χώρα μας να μπει σε περιπέτειες

Ενωμένοι με την Νέα Δημοκρατία θα νικήσουμε».