Αυστηρή κριτική άσκηση στην κυβέρνηση από τα Τρίκαλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία. Σε συγκέντρωση που έγινε στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο απηύθυνε «έκκληση σε όλους τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να έρθουν να ψηφίσουν μαζικά στις εκλογές που αποτελεί προϋπόθεση να περάσει το κόμμα από μια φάση συρρίκνωσης σε μια φάση δημιουργικής ανανέωσης». Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε έχει βαθιά πίστη ότι η Ν.Δ. μπορεί να γίνει ξανά μια μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη.
Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με τους συνυποψηφίους του δηλώνοντας πως «είναι ένα πρόβλημα για τη διαδικασία αλλά δεν μπορώ να πιάσω κανέναν από το λαιμό», ενώ ερωτηθείς για τα χαρακτηριστικά του επόμενου προέδρου του κόμματος σημείωσε ότι «πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο του κ. Τσίπρα, ένας ηγέτης υπεύθυνος, με συγκροτημένο πολιτικό λόγο που θα λέει την αλήθεια στους πολίτες…».
Ο υποψήφιος πρόεδρος  μίλησε για «παλινωδίες» της κυβέρνησης στα προτεινόμενα φορολογικά ή άλλα οικονομικά μέτρα «που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και προκαλούν σύγχυση στους πολίτες», δηλώνοντας με έμφαση ότι «σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέχρι το τέλος του έτους, τότε θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων…».
Παρόντες ήταν  ο βουλευτής Κ. Σκρέκας, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ , στελέχη της ΝΟΔΕ , δήμαρχοι της περιοχής, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης και εκπρόσωποι φορέων .
Στη συνέχεια πριν αναχωρήσει για τη Λάρισα ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Αθ. Μεριβάκη.