Πολύς κόσμος επισκέφθηκε και φέτος το τρικαλινό παζάρι η αυλαία του οποίου έπεσε χθες βράδυ. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής «η συγκέντρωση λαϊκής κουλτούρας, εμπορεύματος και αγοραπωλησιών, σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Δήμος Τρικκαίων, έδωσαν νέα πνοή στο μακραίωνο παζάρι.
Κάθε ημέρα, από τη Δευτέρα 14 μέχρι και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου (την Κυριακή διεξήχθησαν οι εκλογές), τρικαλινά χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής, καθώς και ορχήστρες της πόλης των Τρικάλων, έδωσαν νέα πνοή και «νότα» στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες: λαϊκά, ρεμπέτικα, τρικαλινοί δημιουργοί, παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια και χοροί, όλα συνετέλεσαν σε μια ατμόσφαιρα πραγματικά εντυπωσιακή.
Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί όλους, όσοι μετείχαν στις εκδηλώσεις, είτε ως μουσικοί, είτε ως χορευτές, καθώς απέδειξαν ότι η συνεργασία και η αγάπη για τη μουσική μας παράδοση, μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά στη διατήρηση των στοιχείων που συνθέτουν την παράδοση του Δήμου μας».