Το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου εγκαινιάζεται, το νέο διοικητήριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην οδό Κονδύλη, στα Τρίκαλα.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (ΣΥΝ. Π.Ε.) συστάθηκε στα Τρίκαλα την 29η Μαΐου του 1994, μετά από συνέλευση φυσικών προσώπων, ως Αμιγής Πιστωτικός Συνεταιρισμός" Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία "Πιστωτικός Αναπτυξιακός Συνεταιρισμός Ν. Τρικάλων". Την πρωτοβουλία της σύστασης την ανέλαβαν οι κύριοι επιχειρηματικοί και επαγγελματικοί φορείς του νομού, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύνδεσμος Επαγγελματοβιοτεχνών.
Σήμερα μετά από 21 έτη λειτουργίας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Τρικάλων έχει εδραιωθεί στην αγορά του Νομού, αποκτά όλο και περισσότερους συνεταίρους- πελάτες, στους οποίους προσφέρει σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα, υψηλές αποδόσεις από τα ίδια κεφάλαια καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους συναλλαγή.
Σκοπός της Τράπεζας για το μέλλον είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στον πληθυσμό των Τρικάλων αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της.