Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει προς τους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Μαΐου 2015 θα αρχίσει τo Σάββατο 2 Μαΐου και θα λήξει το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.

Κατά την διενέργεια της εκπτωτικής περιόδου, εκτός από την αναγραφή της παλιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, όλων των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας  και τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΕΕ ότι η κίνηση τις Κυριακές εντός των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων ήταν υποτονική και αναποτελεσματική προτείνει στους συναδέλφους τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 3 Μαΐου 2015