Μετά από πολύμηνα γυρίσματα σε ιστορικούς χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης η νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη  «Ουζερί Τσιτσάνης»( στις αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου)  βρίσκεται στην τελική ευθεία και κυκλοφορεί το πρώτο της επίσημο τρέιλερ.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, η ταινία διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ ενός Χριστιανού και μιας Εβραίας, του Γιώργου και της Εστρέα βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης όπου ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης  διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και γράφει τα πιο γνωστά του τραγούδια μεταξύ των οποίων και την Συννεφιασμένη Κυριακή.
Τον Γιώργο υποδύεται ο Χάρης Φραγκούλης και τον Βασίλη Τσιτσάνη ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Την Εστρέα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και η  Λέλα υποδύεται η Βασιλική Τρουφάκου. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Αιβάζης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Λάκης Κομνηνός.  Το soundtrack της ταινίας υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης και περιλαμβάνει ενορχηστρώσεις παλιών εκτελέσεων τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη και θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records.