Τρία, δύο, ένα, αρχίζουμε! Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 21:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον μύλο Ματσόπουλου, αρχίζει το 3ο U Made it Festival που διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Μαζί του αρχίζει η Εβδομάδα Τρικαλινή Κινηματογράφου, στο πλαίσιο του 28ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας των Κινηματογραφικών λεσχών της χώρας.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας φιλοξενήσει – όπως είναι ο στόχος του – ερασιτέχνες δημιουργούς, οι οποίοι εκφράζουν με τις ταινίες τους, ανησυχίες για την κοινωνική μας ζωή. Επί τρία χρόνια, το φεστιβάλ αυτό έδωσε «βήμα» σε όσους ερασιτέχνες έψαχναν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Φέτος, λόγω του συνεδρίου της ΟΚΛΕ, περιορίστηκε σε μία ημέρα, καθώς, η Εβδομάδα Τρικαλινού Κινηματογράφου επεκτείνει τις δράσεις του συνεδρίου σε προβολές τρικαλινών σκηνοθετών.
Η φετινή διοργάνωση φιλοξενεί έξι ταινίες. Η προβολή είναι δωρεάν για όλους. Οι ταινίες που θα προβληθούν, είναι:
Trikala bike view  
Γιώργος Φραγκάκης

Διάρκεια 3΄

30 Χρόνια Αποτυχίες, The Dogumentary

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ

Διάρκεια 20.14΄

Πρόσεξέ με
Δέσποινα Μητσιάδη
Διάρκεια 10΄

Η Κατερίνα στη χώρα των Μιούζικαλς  

Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Διάρκεια 10.24΄

Τρόμος στην παλιά πόλη
Φώτης Πάσσος

Διάρκεια 31.10΄

Το σκονάκι

1o ΕΠΑΛ Τρικάλων

Διάρκεια 10.26΄
Στο τέλος των προβολών, θα κληθεί το κοινό να ψηφίσει και να βραβεύσει την καλύτερη ταινία,  Την επόμενη ημέρα, θα συνεχιστεί η Εβδομάδα Τρικαλινού Κινηματογράφου με την προβολή της ταινίας «Οι παράνομοι» του Νίκου Κούνδουρου.
Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα μας,
www.kltrikala.gr, όπου θα αναρτηθούν και τα στοιχεία για κάθε ταινία.