Από τη Δευτέρα 17 μέχρι και τις 20 Αυγούστου στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία SAN ANDREAS: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΗΓΜΑ.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

3d προβολή  18 & 20/8 (Γεν. είσοδος 6 €).

http://cine-mylos.blogspot.com

facebook/Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πολ Τζιαμάτι, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Άρτσι Παντζάμπι, Κάιλι Μινόγκ

Περιπέτεια Δράσης 120'

Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Κριτική: Το Επικίνδυνο Ρήγμα διαθέτει πειστικότατα εφέ, αποτελεσματικότατα εκτελεσμένα. Από το πρελούδιο του φράγματος που διαρρηγνύεται ως προφανής προειδοποίηση, μέχρι τις εκτεταμένες σκηνές των πόλεων της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ που ανοίγουν στα δύο σαν παιχνίδια, καθώς η πρόβλεψη των σεισμολόγων δεν λογαριάστηκε όπως έπρεπε, η καταρρέουσα σκηνογραφία της ταινίας, ακόμη και στις τρεις διαστάσεις, εκτίθεται ανάγλυφα και επειγόντως, χωρίς ανάσα…. Θ. Κουτσογιαννόπουλος- Lifo