Από 10-13/8 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία KINGSMAN: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

http://cine-mylos.blogspot.com

facebook/Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ, Μάικλ Κέιν, Τάρον Ίτζερτον, Σάμιουελ Τζάκσον

Κωμική Περιπέτεια 119'

Υπόθεση: 

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον (“Kick Ass”, “Χ-Μen: First Class”), η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο αλητάκο, με σκοπό να ενσωματωθεί στο απίστευτα ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

Κριτική: Με βρετανικής κοπής χιούμορ, μια ιστορία ενηλικίωσης και μια τζεϊμσμποντική περιπέτεια διασταυρώνονται σαν διασκεδαστικός φόρος τιμής σε ένα αθάνατο κινηματογραφικό είδος, αλλά και μια ολόκληρη εποχή. Οι αναφορές στις ταινίες του κορυφαίου μυστικού πράκτορα της οθόνης είναι ατελείωτες και οι περισσότερες πετυχημένες. Αν προσθέσετε κλεισίματα του ματιού στην ποπ κουλτούρα, το αυτάρεσκο βρετανικό lifestyle, το ρόλο μαριονέτας που έχουν οι ισχυροί της Γης και μια κανιβαλιστική σάτιρα της αμερικανικής θρησκευτικής (και όχι μόνο) μισαλλοδοξίας, είστε μπροστά σε μια κατά στιγμές άνιση, άλλοτε μπανάλ, αλλά συχνά απολαυστική παρωδία που δεν περιφρονεί τη δράση, παίρνει στα σοβαρά τους χαρακτήρες της και παραδίδει –σχεδόν– όσα υπόσχεται. Χρ. Μήτσης-Αθηνόραμα