Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Πύλης, Κωνσταντίνο Μαράβα στην Τοπική Κοινότητα Μυροφύλλου. Με την παρουσία του ιστορικού Προέδρου της Κοινότητας κ. Ράπτη Γιώργο καθώς και των κ.κ. Τόλια – Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Κρούπη – Αντιδημάρχου Οικονομικών, Γιαννοτάκη – Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Αναγνώστου – Προέδρου ΔΕΥΑΠ και Αλέκου Ευάγγελου – Δημοτικού Συμβούλου Δ.Ε. Μυροφύλλου επισκέφθηκαν έργα που εκτελούνται στην Δ.Ε. Μυροφύλλου.

Πρώτα και κύρια επισκέφθηκαν επιτόπου στην εκτελούμενη εργολαβία του έργου "Κατασκευή γέφυρας Γκολφαρίου επί του Αχελώου Ποταμού - Β' Εργολαβία", με σύμβση που υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  Κώστα Αγοραστό.  Ξεκίνησε  η κατασκευή της νέας γέφυρας, επί του Αχελώου ποταμού, και επί της οδού που συνδέει το Γκολφάρι Μυροφύλλου με την Εθνική οδό Τρικάλων - Άρτας.

Λύνεται έτσι ένα σημαντικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2010, όπου και κατέρρευσε η υπάρχουσα γέφυρα λόγω υποσκαφής των βάθρων της. Οι εργασίες προχωρούν κανονικά και η ολοκλήρωσή της  θα γίνει σε σύντομο χρόνο.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν και άλλες δράσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται να γίνουν στο Μυρόφυλλο. Ακολούθως ο Δήμαρχος επισκέφτηκε και τις Τοπικές Κοινότητες Πολυνερίου και Βαλκάνου, όπου συνομίλησε με δημότες, είδε προβλήματα και θα δρομολογήσει λύσεις.