Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και φέτος, στις Σκαμνιές της Πηγής Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για το 2015.

Σύμμαχος στην επιτυχημένη διοργάνωση, όπως αναφέρει ο δήμος Πύλης, ήταν  οι καλές καιρικές συνθήκες που βοήθησαν στην προσέλευση πλήθους κόσμου , αλλά και στην επίτευξη πολύ καλών επιδόσεων από τους αθλητές. Μεγάλη επιτυχία και από την οργανωτική επιτροπή αφού η εμπειρία των Τρικαλινών παραγόντων  ήταν η εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι στην περιοχή μας μπορούν να διεξαχθούν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου.

Συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές στις κατηγορίες Ανδρών- Γυναικών, Ανδρών Β΄(Νέοι)- Γυναικών Β΄(Νέες), Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων.

Από την πλευρά του δήμου Πύλης η δημοτική αρχή πρόσφερε τα μέγιστα και οι Στέφανος Καλαμαράς,  Σωτήρης Αγγέλης δήλωσαν την ικανοποίηση τους για το τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης

Την κύρια οργάνωση είχε το ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ-Θεσσαλίας με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πύλης συνεπικουρούμενοι από την Τοπική Κοινότητα Πηγής.

Παραβρέθηκαν o βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, οι  Αντιδήμαρχοι  κ. Νίκος Τόλιας,  Σταύρος Ζιάκας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασ. Τζιμόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήριος Αγγέλης,και ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης.  Οι παραπάνω έκαναν και τις καθιερωμένες απονομές μεταλλίων στους τρείς πρώτους αθλητές νικητές των οκτώ κατηγοριών.