Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αρμοδίων αντιδημάρχων Πύλης κ. κ.  Κων/νου Κρούπη και Σταύρου Ζιάκα με την συμμετοχή και των υπολοίπων – όπου απαιτείτο -, μεταφέρθηκε τμήμα των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης από το πρώην Δημαρχείο Γόμφων στον χώρο του Δημαρχείου Πύλης.

Βέβαια είχαν προηγηθεί εργασίες της διαμόρφωσης των χώρων για την στέγαση  των Υπηρεσιών, έτσι ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την απόδοση και λειτουργικότητα των Υπαλλήλων του Δήμου μας.

Όλη αυτή η κίνηση έχει σαν στόχο την εύρυθμη και χωρίς προβλήματα διοικητική και οικονομική λειτουργία του Δήμου, με την συγκέντρωση των υπηρεσιών.

Και όλα αυτά πάντα προς όφελος του πολίτη.

Είναι αλήθεια ότι στην αρχική φάση και μέχρι να εμπεδωθεί η νέα κατάσταση προς τους πολίτες θα παρουσιαστούν εγγενή προβλήματα, τα οποία βεβαίως θα επιλυθούν άμεσα και με καλή διάθεση.

Βέβαια στον χώρο του πρώην Δημαρχείου Γόμφων βρίσκονται και λειτουργούν  Ανταποκριτής ΟΓΑ – Ληξίαρχος – ΚΕΠ  και Δημοτολόγια – Γραφείο Δια Βίου Μάθησης – Βοήθεια στο Σπίτι, όπως αντίστοιχα και στο πρώην Δημαρχείο Πιαλείων στην Φήκη, όπως και στα Στουρναραίϊκα – στην Ελάτη.

Στην κατεύθυνση αυτή καταγράφουμε τις νέες τηλεφωνικές γραμμές των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του Δήμου μας.