Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα βρίσκονται στα Τρίκαλα την προσεχή Παρασκευή, γεγονός που θυμίζει έντονα προεκλογική περίοδο. 

Στις 19 Ιουνίου λοιπόν οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα δώσουν το παρών στα Τρίκαλα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. 

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας για τη Θεσσαλία, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Gallery art Hotel, παρουσία πολλών στελεχών της Συγγρού.

Από την άλλη, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και νυν του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα περάσει στα Τρίκαλα το πρωί της Παρασκευής ερχόμενος απ' ευθείας από τη Λάρισα, όπου την Πέμπτη το βράδυ έχει προγραμματιστεί ομιλία του. Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα γραφεία του ΚΙΔΗΣΟ στην οδό Βύρωνος, έχοντας στη συνέχεια και ομιλία με πολίτες. 

Τέλος, την Παρασκευή το βράδυ θα βρεθεί στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Όπως έχει ανακοινώσει το τοπικό ΚΚΕ, ο γ.γ. θα παραστεί στο κέντρο "Θράκα" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στα Τρίκαλα με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη.