Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα για τη μικρή Ραφαέλα από την Καλαμπάκα, κόρη της Αντιγόνης Γάτου. Μετά το περιστατικό με τη μεταφορά της από την εντατική παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όπου ήταν το κατάλληλο περιβάλλον νοσηλείας της και την επιστροφή μετά από ένα σωρό παρεμβάσεις, έρχεται ένα ακόμα συμβάν να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα υγείας.

Οι θεράποντες γιατροί παρότι αποδέχονται ότι είναι ανέφικτη η περαιτέρω αντιμετώπιση της κατάστασης της μικρής σε νοσοκομείο του εσωτερικού, εν τούτοις στην γνωμάτευση που συντάχθηκε από τους προϊσταμένους της κλινικής του νοσοκομείου δεν αναφέρεται αυτό πουθενά ρητώς, όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Η παράλειψη αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην εγκρίνεται για τυπικούς λόγους από την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ η κάλυψη των εξόδων μετάβασης και νοσηλείας της μικρής Ραφαέλας σε νοσηλευτικό ίδρυμα του εξωτερικού.
Ήδη γίνεται μια προσπάθεια και συγκεντρώνονται ηλεκτρονικά υπογραφές για να προσπελαστούν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας...

Τ.Π.