Το site γνωριμιών Blindchat.gr σε έρευνά του αναδεικνύει τις προτιμήσεις των χρηστών του σε ότι αφορά το σεξ. Οι υπεύθυνοι του chat ανέλυσαν τις απαντήσεις ερωτηματολογίου που έθεσαν στους χρήστες και κατέληξαν σε έναν χάρτη της Ελλάδας με τις προτιμήσεις των γυναικών αναφορικά με την ιδανική σχέση.

Με βάση τις απαντήσεις έφτιαξαν έναν χάρτη στον οποίο φαίνεται το ποσοστό των γυναικών που θα προτιμούσε μια σχέση της μιας βραδιάς, αντί για μια μακροχρόνια σχέση ανά περιφέρεια. Ο μέσος όρος πανελλαδικά των γυναικών που θα προτιμούσαν το one night stand είναι θα έλεγε κανείς χαμηλός, αφού φτάνει το 18,3%. Οι άντρες από την άλλη, προκρίνουν το σεξ της μιας φοράς σε ποσοστό 25,8%.

Στον πανελλαδικό μέσο όρο κυμαίνεται και το ποσοστό στην περιφέρεια Θεσσαλίας φτάνονται το 20,5% με τη Δυτική Μακεδονία να κρατά τα σκήπτρα (40%).

Αντίθετα στην Κρήτη φαίνεται ότι προτιμούν περισσότερο τις μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις, καθώς το one-night-stand συγκεντρώνει εκεί το μικρότερο ποσοστό προτιμήσεων 9,61%.

Ένας πολύτιμος χάρτης για εργένηδες που αναζητούν την περιπέτεια…

Τ.Π.