Με δεκάδες χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου …έλουσε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο ένας Ελληνοαμερικανός σε εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ελευθεροχωρίου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο ομογενής Γιώργος Τσέλιος από την Καρδίτσα, ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, μεράκλωσε σηκώθηκε από το τραπέζι όπου καθόταν με την οικογένειά του και να αρχίσει να πετάει τα χαρτονομίσματα σαν... φέιγ βολάν!

Πολλοί έσπευσαν να απαθανατίσουν τη σκηνή τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έμειναν με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια γουρλωμένα από την έκπληξη, αφού δεν φανταζόντουσαν ότι στις ζοφερές ημέρες που διανύουμε θα έβλεπαν τέτοιο θέαμα, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων τον επιχειρηματία συνδέει μια στενή φιλία χρόνων με τον καλλιτέχνη. Ο Γιώργος Τσέλιος διατηρεί τα τελευταία 13 χρόνια τρία καφέ - εστιατόρια στην Ατλάντα, ενώ τα προηγούμενα 24 χρόνια λειτουργούσε το Coach House Dinner στο Γουεστσέστερ της Νέας Υόρκης.

Οσο για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα. Όπως είπε «νομίζω ότι οι Έλληνες δεν θα πεθάνουν ποτέ! Άλλοι θα φύγουν. Αυτός ο τόπος είναι άγιος».

Το γλέντι πάντως κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χωρίς capital controls…

T.Π.