NEGURA BUNGET

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 Μαρτίου

Έναρξη: 21.00

Είσοδος: 4 ευρώ

Negura Bunget - TAU Tour 2015

Transilvanian Black Metal

Το Ρουμάνικο Black Metal συγκρότημα, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής του   περιοδείας κάνει μια στάση και στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 11 Μαρτίου   στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage!

--------------------------------------------------------------

ELECTRO VAMPIRES - MIND THE TRAP

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Μαρτίου

Έναρξη: 22.00

Είσοδος: 4 ευρώ

Εlectro Vampires:

"The Vamps are coming ... thirsty for more"

Διψούν για δημιουργία. Διψούν για dark συνθέσεις. Διψούν για λίγο   όνειρο ακόμη στην rock σκηνή της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Θέλουν κι   άλλο πάθος όταν χαμηλώνουν τα φώτα. Θέλουν κι άλλη δύναμη όταν   ανοίγουν τα μικρόφωνα.

Δεν δημιουργήθηκαν για να γίνουν μια από τα ίδια. Δεν επαναπαύτηκαν σε   έναν δίσκο γι’ αυτό δουλεύουν συνεχώς πάνω σε νέες εμπνεύσεις. Δεν   έπεσαν στο βαρέλι με την τρέλα για την μουσική τυχαία. Lens, Gosha,   Y.O.P.J., Nicolas, Sugar! Πεντάπτυχο σε ρόλους post punkers ακόμη κι   όταν οι ταμπέλες τους ενοχλούν. Γράφουν τις μουσικές τους πάρεα,   παίζουν τις μουσικές τους μόνο με παρέα, μεταδίδουν τις μουσικές τους   σε κάθε παρέα.

Από το 2010 που ένωσαν τις γραμμές τους χωρίς να αρνηθούν τις   προσωπικές επιρροές και το μουσικό παρελθόν τους εξακολουθούν να έχουν   κοινό στόχο την καλή μουσική με διαφορετικό, μοναδικό και  απροσδόκητο  τρόπο. Η χημεία τους; Βασισμένη στα πιο σκοτεινά  μονοπάτια της  μουσικής, με έντονα στοιχεία post-punk, αλλά και  μελωδίες που  αποτυπώνουν έντονα συναισθήματα. Οι ίδιοι  «τσαλακώνονται» on stage  ανάμεσα σε νότες και στίχους και δεν το  μετανιώνουν.

Το πρώτο album τους με τίτλο «Behind the eyes of the Shadow»   κυκλοφόρησε το 2012 και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ήταν μια πρώτη έκφραση   της κοινής τους μουσικής φιλοσοφίας. Την παραγωγή του συγκεκριμένου   άλμπουμ έκαναν οι ίδιοι μαζί με τον Νικόδημο Τριαρίδη, ενώ η   ηχογράφηση έγινε στο Sonic Ark studio. Αυτό που δεν ξεχνά κανείς από   τα δισκογραφικά τους βήματα είναι η απογειωμένη αισθητική τους και η   έμφαση που δίνουν στο εικαστικό κομμάτι κάθε δουλειάς τους.

Οι Electro Vampires έχουν στο ενεργητικό τους μια σειρά από σπουδαία   live άλλοτε με τη δική τους σφραγίδα κι άλλοτε σε συνεργασία με   σημαντικούς καλλιτέχνες της ευρύτερης rock σκηνής όπως ο Peter Hook   των Joy Division, οι Puressence, οι Ozric Tendacles, οι Wovenhand, οι   New Model Army, οι Singapore Sling και οι Pierced Arrow. Πολύ συχνά   καταγράφουν τις πρόβες τους, μιας και ανήκουν στις μπάντες που   πειραματίζονται, αυτοσχεδιάζουν και επενδύουν στις εμπνεύσεις των   δυνατών στιγμών τους.

Electro Vampires team:

Lens (κιθάρα)

Gosha (πλήκτρα)

Y.O.P.J. (τύμπανα)

Nikola (μπάσο)

Sugar (vocals)

Mind the trap

Οι mind the trap είναι ένα αγγλόφωνο εναλλακτικό συγκρότημα απο τα   Τρίκαλα που σχηματίστηκαν το 2009. Απο τότε δουλεύουν πάνω σε δικά   τους κομμάτια τα οποία παρουσιάζουν στα live τους. Έχουν σαν βάση την   indie / alternative rock με στοιχεία new wave κ post rock.

Οι mind the trap είναι οι:

Κώστας Νινίκας (τύμπανα)

Αλέκος Πολυμερος (φωνή, κιθάρα)

Χρήστος Καραλής (μπάσο)

Θανάσης Καραγεώργος (κιθάρα).

--------------------------------------------------------------

WARDRUM LIVE

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Μαρτίου

Έναρξη: 20.30

Είσοδος: 7 ευρώ

Το 2015, οι Wardrum συμπληρώνουν 5 χρόνια από τη δημιουργία τους και   γιορτάζουν το γεγονός on stage με μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων. Οι   Θεσσαλονικείς Metalers μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τις 2 πρώτες   ημερομηνίες και έτσι, το Σάββατο 14 Μαρτίου θα βρίσκονται στα Τρίκαλα,   στη μουσική σκηνή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Οι Wardrum θα παίξουν κομμάτια από τις 3 κυκλοφορίες τους μαζί με   μερικές εκπλήξεις ενώ έχουν μαζί τους ως special guests τους Ungravity   και τους ΒΑΝDEMONIC.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site της μπάντας   

www.wardrum.gr.

"See you on the road"

--------------------------------------------------------------

Οι 5th SEASON LIVE!

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Μαρτίου

Ωρα προσέλευσης: 20.30

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 8 ευρώ

Προπώληση από το ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ: 6 ευρώ

Το πιο δυναμικό label της urban μουσικής πηγαίνει το Hip Hop ένα βήμα   παραπέρα και τολμάει το διαφορετικό την Κυριακή 15 Μαρτίου στην   «Κεντρική Πλατεία» live stage στα Τρίκαλα.

Έφτασε η πέμπτη εποχή της μουσικής και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.   Όλα τα καλά παιδιά του ελληνικού ραπ παρουσιάζουν τις νέες τους   δουλειές ως μια μεγάλη καλλιτεχνική παρέα με το όνομα 5th Season   Records. Με περισσότερα από 4.5 εκατομμύρια views, το ανεξάρτητο label   συγκεντρώνει τα βλέμματα εντός και εκτός hip hop κοινότητας.

Οι Tiny Jackal, Μόνιμος Κάτοικος, Λάγνης, Νέα Τάξη Πραγμάτων και Κόμης   Χ ως guest, ερμηνεύουν ζωντανά τις επιτυχίες τους, με τον DJ Rico  στα  πλατό να διαμορφώνει το ηχητικό background. Hip hop beats αλλά  ζωντανά  όργανα, ντύνουν ηχητικά την πιο cool πρόταση για ποιοτική hip  hop  μουσική σε αυτή την πόλη.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου στην «Κεντρική Πλατεία», μια παράσταση πέρα από   τα καθιερωμένα με διαφορετικές, πιο «μουσικές» εκτελέσεις όλων των   αγαπημένων τραγουδιών της 5th Season παρέας.

-- 

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να σας στέλνουμε το πρόγραμμά μας

παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα e-mail.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή / Ερμού & Στουρνάρα 1 / Τρίκαλα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754

http://kentrikiplateia.gr

Βρείτε μας και στη σελίδα μας στο facebook: Κεντρικη Πλατεια μουσική σκηνή