Σε πολιτιστικό κύτταρο της πόλης μας εξελίσσεται το Art café Σουίτα, το οποίο γιορτάζοντας τα 15 χρόνια παρουσίας του, κορυφώνει τις εκδηλώσεις του μέρα με τη μέρα.

  Έτσι μέσα στην παρούσα εβδομάδα, μας προτείνει μια σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν από μουσική και καταλήγουν στην τέχνη του θεάτρου….

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ωρα 09.45 μμ.

Συναυλία της Ζωής Παπαδοπούλου – Είσοδος 5 ευρώ

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στις δημοφιλής μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος και της πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του στην Αθήνα.

Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε την αρχή και άλλων μεγάλων συνεργασιών, που ακολούθησαν. Με τους: Πασχάλη Τερζή, Δημήτρη Μπάσση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνη Ρέμο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Ολυμπίου.

Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκείνη που την οδήγησε στο δύσκολο δρόμο της δισκογραφίας και έγινε η παραγωγός του πρώτου της άλμπουμ, στο οποίο τραγούδησε μαζί της ένα ντουέτο. Αυτή τη στιγμή η Ζωή βρίσκεται στο στούντιο, ηχογραφώντας το δεύτερο άλμπουμ της το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ‘Ωρα 10.30 μμ.

Κώστας Λειβαδάς - Κωνσταντίνα Πάλλα – Είσοδος 10 ευρώ

Η Κωνσταντίνα Πάλλα, ανερχόμενη τραγουδοποιός με μια φωνή που σε καθηλώνει, 

διαθέτει εσωτερική δύναμη και την ιδιαίτερη ικανότητα να παντρεύει την έντεχνη 

και την αυθεντική λαϊκή μουσική.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε τις σπουδές της στην θεωρία της μουσικής και στην κιθάρα στο ωδείο Κολόβα. Πολύ σύντομα αρχίζει τη σύνθεση των πρώτων της μουσικών κομματιών με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των καθηγητών της Μαρία Κολόβα και Σάκη Λιακόπουλο. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη μουσική αλλά και στο τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ,ξεκινάει της εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης μαζί με τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές της πόλης. Την Πέμπτη 5 φεβρουαριου επιστρέφει στα Τρίκαλα στο πλευρό του σπουδαίου τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά για ένα μοναδικό live!Μαζί της ο, εδώ και χρόνια συνεργάτης της , Ηλίας Παπαδόπουλος στο μπουζούκι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 6,7, και 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ‘Ωρα 09.30  (την Κυριακή στις 8.00) μμ.

Μια Γυναίκα Μόνη των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε. –Είσοδος 7 ευρώ.

Ο συμπολίτης σκηνοθέτης Πάνος Νακόπουλος, εμφανίζεται στο ρόλο μιας γυναίκας σε ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ηθοποιίας.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για όλες τις εκδηλώσεις στο 24310 20676