Συνεχίζεται αύριο Κυριακή 12 Ιουλίου, στις 9 :30 το βράδυ, για τρίτη συνεχή ημέρα  στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του Mouzaki Palace το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ρεσιτάλ βιολιού της νοτιοκορεάτισας  Juhui Choi την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 21:15 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη.

Το ίδιο βράδυ στην πλατεία Δικαστηρίων το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη με την εμφάνιση της μπάντας UNDERCOVER BAND σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει Swig, Latin, Funk, Jazz, Soul,Blues.

Για αρκετές μέρες η Καρδίτσα γίνεται το κέντρο μιας πλούσιας πνευματικής και καλλιτεχνικής ζύμωσης, προσφέροντας στους πολίτες εκδηλώσεις πολύ υψηλού επιπέδου.

Για πρώτη φορά το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα Φορέων και Παραγόντων του Δήμου Μουζακίου πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων στο Μουζάκι.

Μια μοναδική βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής  που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φιλόμουσοι αύριο το βράδυ η ορχήστρα "Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα" υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παγγούρα στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου MOUZAKI PALACE.

Ερμηνευτές είναι ο Ιορδάνης Καρακασίδης και ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Συμμετέχει η διακεκριμένη τραγουδίστρια Εύη Σιαμαντά