Στη μουσική σκηνή του «Μανδραγόρα» θα εμφανιστούν οι Septic Flesh αυτή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (20.30).Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Kin Beneath Chorus και οι Lesional Skin.
Οι Kin Beneath chorus δημιουργήθηκαν το 2010 στην Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους είναι ένας συνδυασμός death metal φιλτραρισμένος με μοντέρνο ήχο και χαρακτήρα. Έχουν παίξει δίπλα σε μεγάλες μπάντες του είδους όπως τους Unearth, Caliban, The Agonist κ.ά.. Κορυφαία στιγμή τους είναι η εμφάνιση τους στο Wacken Open Air το καλοκαίρι του 2014 στη Γερμανία.
Οι Lesional Skin είναι μία τοπική Extreme Death/Black metal μπάντα, σχηματίστηκε τον Απρίλιο του 2015 από τον Λουκά Καρανίκα και τον Κώστα Παππά. Η μπάντα αποτελείται από τους: Byron ΄΄Luciahl΄΄ Argyropoulos(Growling Vocals, Bass), Kostas Pappas(Rhythm Guitar, Clean Vocals), Bill Kanatas (Lead Guitar) ,Loukas Karanikas (Drums). Έχουν πολλές επιρροές από την ‘’ακραία’’ Ελληνική σκηνή. Είναι το τελευταία τους live για φέτος και μας υπόσχονται πως με τον καινούριο χρόνο θα μας έρθουν δυναμικοί με τον πρώτο τους δίσκο. Τέλος θα μας παρουσιάσουν και μερικές από τις δημιουργίες τους.