Ο Γιώργος Πασχαλίδης, βραβευμένος ερευνητής και συγγραφέας θα βρίσκεται στην Καρδίτσα, αυτή την Τρίτη 3 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟ». Θα δέχεται τον κόσμο από τις 3 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ. Θα μιλήσει προσωπικά με τον κάθε ένα, θα αναλύσει τον τύπο του και θα δώσει λύσεις για την ψυχική και σωματική του υγεία.

Με την ερευνά του έχει αναλύσει και καταγράψει την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου με βάση την οποία όλοι οι άνθρωποι ανήκουν σε τρείς τύπους Α,Β και Γ “tri-anthropo-types model Pashalidis” όπως έχει καθιερωθεί παγκοσμίως και έχει εφαρμογή σε όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου και ιδιαίτερα στις πιο βασικές που είναι, υγεία, παιδεία, ανθρώπινες σχέσεις, επαγγελματικός προσανατολισμός, αθλητισμός.   

Τη γνώση αυτή την κοινοποιεί στην ανθρωπότητα μέσα από τα  βιβλία του και η σχετική τεκμηρίωση υπάρχει σε αυτά και στον ιστοχώρο του (www.georgepashalidis.com)

Προσφέρει στην ανθρωπότητα ένα σημαντικό εργαλείο – κλειδί για αυτογνωσία και ετερογνωσία που οδηγούν στην ψυχική και σωματική υγεία και τελικά στην ευτυχία. Η ζωή του και το έργο του είναι μια προσφορά στον άνθρωπο και την επιστήμη. 

Σας περιμένουμε. Είσοδος ελεύθερη.                                                                                                      

Η ομάδα φίλων του Γ. Πασχαλίδη Καρδίτσας. τηλ. 6944634272 και 6981442857