Στο κυκλοφοριακό, τα έργα Σκρέκα και μια σειρά άλλων ζητημάτων αναφέρθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνης.

Για το θέμα του κυκλοφοριακού ανέφερε ότι τα δύο πάρκινγκ είναι έτοιμα και θα τεθούν σύντομα σε λειτουργία για χρήση από τους δημότες, έτσι ώστε να σταματήσει με αυτό τον τρόπο η παράνομη στάθμευση. Σχετικά με την επαναφορά των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αναμένεται η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Για τα έργα Σκρέκα το θέμα θα τεθεί στην αυριανή συνάντηση του δημάρχου Καλαμπάκας με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορά έγινε στο πρόγραμμα «επισιτιστικής συνδρομής» το οποίο θα λειτουργήσει στην περιοχή, ενώ οι εργασίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι.

Τέλος τονίστηκε και η προμήθεια ένας απορριμματοφόρου, προϋπολογισμού 170.000 ευρώ, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της δημοτικής αρχής, ενώ για τα οικονομικά επισημάνθηκε ότι τα έσοδα έχουν αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κα. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη μίλησε για το τετραήμερο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων και το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.