Με απώτερο σκοπό και στόχο την προώθηση και στήριξη των τοπικών προϊόντων και της τοπικής αγοράς πραγματοποιήθηκε σήμερα  στην Καλαμπάκα η εκδήλωση «METEORISIMO» με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Έτσι με την ανάλογη υποδομή στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και την συνδρομή από την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας, και το Δήμο Καλαμπάκας στήθηκε ένα σκηνικό άκρως εορταστικό με προϊόντα της περιοχής εγνωσμένης αξίας και ποιότητας που αποτελούν  σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας.
Με ντόπια κρασιά, τσίπουρο κ.α. αλλά τυριά που παράγουν τοπικοί βιοτέχνες και όχι μόνο οι επισκέπτες αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη νέα χρονιά με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιαγιάκο να διαβεβαιώνει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την προώθηση των τοπικών προϊόντων καθώς είναι μοναδικά και μπορούν να κερδίσουν τις αγορές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγλων και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιμορέλης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμπάκας κ.  Γιαννάκος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μπαντέκα-Νάνη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ράντος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Μαντάρας, οι πρώην Νομαρχιακοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Νάνης και Μπούρας και πλήθος πολιτών.
meteoravoice.gr