Μία σειρά από "μυστηριώδεις" επιστολές έφταναν στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμπάκας τις τελευταίες εβδομάδες. Ο αποστολέας με το όνομα Πολύδωρος Παραμυθέας ισχυριζόταν μέσα από τις επιστολές του πως είναι απόδημος Καλαμπακιώτης που ζει στην Αθήνα, και πως θα βρεθεί στην πατρίδα του τις ημέρες των Αποκριών. Μάλιστα ο αποστολέας υπέγραφε ως "παντοτινός φίλος" της πόλης.

Ο Δήμος προχώρησε και σε δημοσιοποίηση της τελευταίας επιστολής του Παραμυθέα, κατόπιν αιτήματος του ιδίου, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων "Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μαζί «παράξενοι» παραμυθάδες και  με το μαγικό κλειδάκι της αγάπης και της αλληλεγγύης, ας ξεδιαλύνουμε το μύθο γύρω από τον παππού μου και να φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι , αυτό ,  που θα ταιριάζει στις καρδιές όλων εμάς που θέλουμε να είμαστε φίλοι".

Το... μυστήριο λύθηκε σήμερα με μία αφίσα, αφού αποκαλύφθηκε πως ο Πολύδωρος Παραμυθέας είναι το κεντρικό πρόσωπο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμπάκας, συνεπώς οι επιστολές του ήταν ένα πρωτότυπο επικοινωνιακό "τρικ" για το κυνήγι θησαυρού που θα διοργανωθεί την προσεχή Παρασκευή.

Αυτή είναι η αφίσα:

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Καλαμπάκα.