Στα χέρια της αστυνομίας Τρικάλων βρίσκεται από χθες ένας 40χρονος Τρικαλινός ο οποίος είχε ληστέψει ένα περίπτερο στην Καλαμπάκα την Κυριακή. 

Ο δράστης κατόρθωσε να κλέψει από την 20χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου 300 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, η ΟΠΚΕ Τρικάλων σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας εντόπισε εγκαίρως τον ληστή λίγες ώρες μετά στον γειτονικό Νομό και προχώρησε στη σύλληψή του για την ληστεία του περιπτέρου στην πόλη των Μετεώρων.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ο ληστής απείλησε την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου με ψεύτικο πιστόλι, το οποίο βρήκε και κατάσχεσε η αστυνομία κατά τη σύλληψη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν:

Συνελήφθη, χθες (26-07-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα διέπραξε με την απειλή πιστολιού, ληστεία σε περίπτερο στην Καλαμπάκα Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην Καλαμπάκα Τρικάλων, άγνωστος δράστης μετέβη σε περίπτερο και αφού απείλησε την 20χρονη υπάλληλο με πιστόλι αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ περίπου και άλλα μικροαντικείμενα.  

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων εξακριβώθηκε ότι δράστης της ληστείας είναι ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη στην Καλαμπάκα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι replica (απομίμηση) και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ, τα οποία χρησιμοποίησε ο 40χρονος για τη διάπραξη της ληστείας.   

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.