Μετά την επιτυχία που γνώρισε η παράσταση του Κουκλοθεάτρου «Το Παραπονιάρικο Ελατάκι»  με τις πρώτες δυο παραστάσεις του, οι υπεύθυνοι του Μεταθεάτρου αποφάσισαν να συνεχίσουν την παρουσίασή του για ένα περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Το έργο της Τρικαλινής συγγραφέως Βασιλικής Μπουλογεώργου «Το Παραπονιάρικο Ελατάκι» θα παρουσιάζεται στο Μεταθέατρο-Κέντρο Τέχνης από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 6.00 από την Ομάδα Κουκλοθεάτρου «Ονειρόδραμα» στο χώρο του Μεταθεάτρου στην Κεντρική Πλατεία (πάνω από τα Mikel Café) στον Α΄όροφο.
Το Παραπονιάρικο Ελατάκι είναι η Χριστουγεννιάτικη ιστορία ενός δέντρου με ψυχή που αρνείται να το κόψουν και να το βάλουν οι άνθρωποι στο σαλόνι τους και να το στολίσουν με… ψεύτικα στολίδια.
Μια ευαίσθητη εορταστική ιστορία που απαιτεί την προσοχή και το σεβασμό μας προς το περιβάλλον και για την οποία εργάστηκαν συλλογικά η συγγραφέας, ο σκηνοθέτης και τα νεαρά μέλη των θεατρικών εργαστηρίων του Μεταθεάτρου.
Συμμετέχουν οι Βασίλης Καραποστόλης, Γιώργος Ζαμπακίκος, Έφη Μανώλη, Νίκος Ζαμπακίκος και James Κίμωνας Νακόπουλος. Σκηνοθεσία και Ηχητική επιμέλεια Απόλλων Νακόπουλος.
Η Είσοδος είναι 3 ευρώ για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Μεταθεάτρου. Ο χώρος είναι μικρής χωρητικότητας οπότε συνίσταται για την αποφυγή ταλαιπωρίας να τηλεφωνείτε για κρατήσεις θέσεων στο 698 37 96 504.