Αύριο το βράδυ στις 9.15 μ.μ. στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο στο Φρούριο, το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει  μια… αναπάντεχη παράσταση με το έργο του Αμερικανού Ιστορικού και συγγραφέα Χάουαρντ Ζιν, «Ο Μάρξ στο Σόχο».

Υπεύθυνοι γι’ αυτό το εγχείρημα είναι η νεοσυσταθείσα Θεσσαλική Σκηνή Τέχνης του Τρικαλινού Μεταθεάτρου και ο συμπολίτης σκηνοθέτης Πάνος Νακόπουλος που μοιράζεται  τον  ρόλο του Κάρλ Μάρξ  με τον συνεργάτη του Αριστοτέλη Κωλώτη Κερασοβίτη.

Οι  θεατές της παράστασης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο… «αναπάντεχα» έργα του Σύγχρονου Διεθνούς Δραματολογίου, σε μια καθολικά αναρχική σκηνοθετική προσέγγιση, που αγγίζει  ζητήματα της καθημερινότητας, της ιστορίας αλλά κι αυτής καθ’ αυτής της πολιτικής και της Φιλοσοφίας.

«Επιλέξαμε αυτό το έργο ως την παρθενική παράσταση της Θεσσαλικής Σκηνής Τέχνης» υπογραμμίζει ο σκηνοθέτης Πάνος Νακόπουλος, «γιατί είναι ένα έργο με πανανθρώπινες αξίες αλλά ταυτόχρονα κι ένα έργο με βαθιά θεατρικότητα και απαράμιλλο Χιούμορ ».

Η παράσταση «Ο Μάρξ στο Σόχο»  της Θεσσαλικής Σκηνής Τέχνης, θα περιοδεύσει το Χειμώνα ανά τη Θεσσαλία ενώ για την περίοδο των Χριστουγέννων, έχει προσκαλεστεί να παρουσιαστεί για 10 συνεχείς  παραστάσεις στο Κεντρικό Θέατρο των Αθηνών «Λύχνος».

Η παράσταση ξεκινά στις 9.15 και εισιτήρια θα βρείτε στο ταμείο του Θεάτρου, στη γενική τιμή των 7.50 ευρώ.  Σε περίπτωση βροχής η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα 9.15 το βράδυ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού στην οδό Γαριβάλδη. Οι θεατές μπορούν να επικοινωνούν για τυχόν διευκρινήσεις με το τηλέφωνο 694 747 55 27