Για ακόμα μια χρονιά δυναμική ήταν η παρουσία των εταιριών ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της συμμέτοχης τους στην 80ηΔιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στα εγκαίνια του περιπτέρου των δυο εταιριών, το παρόν έδωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διοίκηση των ΕΠΑ, στελέχη των δύο εταιριών, καθώς και πλήθος συνεργατών και επίτιμων καλεσμένων. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου των εταιρειών ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας ιδιαίτερα υπογραμμίστηκαν η σταθερά ανοδική πορεία που παρουσιάζει η διείσδυση του φυσικού αερίου στις ευρύτερες περιοχές της Θεσσαλονίκης  και της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα όσον αφορά τη διείσδυση του φυσικού αερίου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, το ποσοστό εκτιμάται στο 54,5% επί του πληθυσμού, ενώ το αντίστοιχο για την περιοχή της Θεσσαλίας διαμορφώνεται στο 51%επί του πληθυσμού. Το ύψος των επενδύσεων για τις περιοχές της αδείας των εταιριών ανέρχεται στα 283,4 εκ. ευρώ σε δίκτυο άνω των 1.840 χιλιομέτρων

Το περίπτερο των εταιριών τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ενημερώθηκε εκτενώς, για τις δραστηριότητες της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης στους 12 Καλλικρατικούς Δήμους που είναι ήδη συνδεδεμένοι με το φυσικό αέριο, αλλά και για τις μελλοντικές επενδύσεις της εταιρείας στις ευρύτερες περιοχές.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Αλέξης Τσίπρας, είχε την  ευκαιρία να ενημερωθεί  για τους ρυθμούς διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές ευθύνης της εταιρίας, την επέκταση του δικτύου σε νέες περιοχές, τις επενδύσεις, τους στόχους που έχουν θέσει οι εταιρίες, αλλά και την τεράστια συμβολή του φυσικού αερίου στην οικιακή κατανάλωση καθώς και στην ανάπτυξη και λειτουργία του εμπορικού και βιομηχανικού κλάδου.