Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Κύπελλο Backgammon «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που διοργάνωσε ο Όμιλος Καρδίτσας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 1 και 2 Μαΐου στο Thessalikon Grand με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων παικτών με εθνικές και διεθνείς επιτυχίες. 

Νικητής αναδείχθηκε ο Κων. Μητρέλης (πρωταθλητής Ευρώπης 2013 - 62ος στην παγκόσμια κατάταξη) ο οποίος στην τελική συνάντηση επικράτησε του Θαν. Κάτσιου (2 φορές νικητής του Πανθεσσαλικού Κυπέλλου - Νικητής του Παγκόσμιου τουρνουά της Κερήνειας το 2014). Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν, εκτός του Θαν. Κάτσιου, οι Τάκης Χατζέλης (πολλές διεθνείς παρουσίες και επιτυχίες), ο τρικαλινός Χρήστος Γρούτσος (πρωταθλητής Ευρώπης 2009 - 63ος στην παγκόσμια κατάταξη), Θαν. Σταρίδας και ο ταμίας του Ομίλου Κρ. Παπαλίτσας. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι παραπάνω νικητές είναι μέλη του Ομίλου και τιμούν τα χρώματά μας με την διεθνή παρουσία και επιτυχίες τους.

Επίσης συμμετείχαν και οι Γιώργος Κλείτσας (πρωταθλητής Ελλάδας 2008 - 47ος στην παγκόσμια κατάταξη), η Αναστασία Σαββίδου (νικήτρια του διπλού του 7th New York Metropolitan Open 2014) και πολλοί άλλοι φίλοι μας από όλη την Ελλάδα.