Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αμέσως με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 37χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων μετά τη χθεσινή σύλληψη του στην Καρδίτσα για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της Αστυνομίας που εξεδόθη πριν από λίγο αναφέρεται ότι "μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών, διενεργήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις δράστες, με οδηγό τον 37χρονο υπαρχιφύλακα, κατά τον οποίο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (113,2) γραμμαρίων, μαρμάρινη πλάκα με υπολείμματα ηρωίνης, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και κυνηγετικό μαχαίρι. Επίσης σε νομότυπο έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό 800 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας".