Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο υπεραστικό ΚΤΕΛ των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 34χρονο στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, όπου μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και του διενήργησαν έλεγχο. Κατά τον έλεγχο ο 34χρονος κατελήφθη να έχει παραλάβει δέμα, προερχόμενο από την Αθήνα, το οποίο περιείχε μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (37,3) γραμμαρίων.

Το δέμα με το περιεχόμενό του, καθώς και το προαναφερόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κατασχέθηκαν. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν έξι ναρκωτικά δισκία και μια ζυγαριά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.