Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου τρεις περιπτώσεις τετελεσμένων κλοπών και μίας απόπειρας που διαπράχθηκαν προχθές το βράδυ στην πόλη του Βόλου.
Συνελήφθησαν ως δράστες, χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο 17χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και Ρωσίας αντίστοιχα, τρόφιμοι του  Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε) Βόλου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ΄ εξακολούθηση και από κοινού και παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, οι δύο 17χρονοι διέφυγαν από το προαναφερόμενο Ίδρυμα και τέλεσαν λίγο αργότερα τρεις περιπτώσεις κλοπών και μίας απόπειρας, αφαιρώντας συνολικά από διάφορα άτομα ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, τρία κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο. 
Τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.